Nová herná aktualizácia: Pridajte pozemkom vlastnosti

Najnovšou hernou aktualizáciou v hre pribudli vlastnosti pozemkov, ktoré sú pred-prípravou na rozšírenie The Sims 4 Život v meste. Už teraz môžete vašim pozemkom vybrať až 3 z celkového počtu 8 vlastností.

The Sims 4: Vlastnosti pozemkovThe Sims 4: Vlastnosti pozemkovThe Sims 4: Vlastnosti pozemkovThe Sims 4: Vlastnosti pozemkov

Každá vlastnosť ovplyvňuje život Simov iným spôsobom, preto si poriadne prečítajte ich popis. Či zvolené vlastnosti pozemku ovplyvňujú vašich Simov zistíte podľa zlatých žiaroviek a plusiek, ktoré sa im budú zjavovať nad hlavou, keď sa budú venovať činnostiam, ktoré sú podporované zvolenými vlastnosťami pozemku.

Čo je nové v hre?

  • K pozemkom teraz môžete priradiť pozemkové vlastnosti, ktoré celkovo obohatia hrateľnosť a príbehovosť.
    • Otvorte info panel pozemku v Budovacom režime a vyberajte z vlastnosti ako Útulnô, Rýchly internet, Skvelá akustika, Vedecký brloh, Uvoľnená atmosféra, Prírodné svetlo, Osviežujúci vánok alebo Súkromné bývanie.
    • Preskúmajte rozličné vlastnosti a nájdite si 1, 2 alebo 3, ktoré vám vyhovujú najviac!
  • Pribudla nová možnosť kopírovania pre strechy, schody a izby.
    • Kliknite na strechu, schody alebo izbu, ktorú si želáte skopírovať a vyberte Kopírovať z okna, ktoré sa objaví (ikonka v strede dole).
Môžete zanechať komentár alebo odkazovať z vlastnej stránky.

Pridať komentár

Všetky práva vyhradené. Akýkoľvek vlastný obsah na týchto stránkach – vynímajúc materiálov zverejnených na stránkach TheSims.com resp. inými stranami v oficiálnej spolupráci so spoločnosťou Electronic Arts – je v plnom vlastníctve stránok GAMESIMS.sk. Je zakázané ho kopírovať.