Nové patche (aktualizácia 1.11/2.6/3.2)

Včera večer a dnes krátko po polnoci vyšli nové oficiálne aktualizácie verzie 1.11/2.6/3.2 – konkrétne opravný patch k hre The Sims 3 a jej rozšíreniam – a zároveň aj nová beta verzia 1.6 nástroja The Sims 3 Vytvor svet, ktorá by už mala byť kompatibilná s hrou The Sims 3 za účelom správneho fungovania herných prvkov a Výmeny. Zatiaľčo spomínaný opravný patch k The Sims 3 a datadiskom opravuje nasledovné chyby:

  • Základná hra: Opravuje problém, keď Simovia na cudzích pozemkoch neustále opakujú interakciu „Nechať sa pozvať dovnútra“.
  • Základná hra: Opravuje problém, ktorý spôsoboval, že sa Simovia pri interakcii „Vziať si kúsok“ pri konzumácii pizzy zasekávali.
  • Cestovná horúčka: Opravuje problém, ktorý spôsoboval zamrznutie hry pri uložení domácnosti v základnom tábore.
  • Luxusné bývanie: Opravuje problém, keď rodinný inventár prestal fungovať po použití nástroja pre vytváranie štýlov.
  • Luxusné bývanie: Opravuje problém, ktorý bránil splnenie prianí „Kúpiť si systém na hranie videohier“ pri nákupu predmetov „Hracia hračka 3 od GUGA“ a „Konzola 7“.
  • Luxusné bývanie: Opravuje problém, ktorý znemožňoval celoživotnému prianiu „Predviesť dokonalé súkromné akvárium“ spočítať ryby v akváriách.
  • Aktualizácia režimu obchodu: Opravuje problémy spôsobené písmom a aktualizuje herný obchod na najnovšiu verziu webovej súpravy EA Webkit.

Aktualizácie sťahujete priamo cez váš úvodný „spúšťač“ hry. Viac informácií o daných aktualizáciách a presných postupoch ich inštalácii nájdete na oficiálnych stránkach v českom jazyku.

Môžete zanechať komentár nižšie. Spätné odkazy nie sú povolené.

Pridať komentár

Všetky práva vyhradené. Akýkoľvek vlastný obsah na týchto stránkach – vynímajúc materiálov zverejnených na stránkach TheSims.com resp. inými stranami v oficiálnej spolupráci so spoločnosťou Electronic Arts – je v plnom vlastníctve stránok GAMESIMS.sk. Je zakázané ho kopírovať.