Emeraldine dojmy z TSM: Pirates & Nobles

Čo navonok vyzerá nezaujímavo, až také nezaujímavé nakoniec nemusí byť. Reč je o prvom dodatku k The Sims Medieval s prídavným názvom Pirates & Nobles. Emerald hru otestovala a spísala k nej vo fóre aj niekoľko svojich dojmov obohatených o peknú várku vlastných a okomentovaných screenshotov (4 z nich nájdete aj nižšie).

To fakt nikoho ten dodatok nezaujal? No dobre, je to podobné iným hrám a už sme sa toho teda obohrali „u susedov”, ale aj tak… Viac »

The Sims Medieval: Pirates & NoblesThe Sims Medieval: Pirates & NoblesThe Sims Medieval: Pirates & NoblesThe Sims Medieval: Pirates & Nobles

Predstavenie č. 3: Uviaznutí v dúhe

GAMESIMS Fórum - Uviaznutí v dúhePokračujem radou predstavení, pričom tentokrát vás trochu oboznámim so slovenskou komunitou k hrám The Sims.

Túto komunitu tvoria Uviaznutí v dúhe, je to fórum stránok GAMESIMS.sk, ktoré sa už vyše roka môže pyšne označovať za najaktívnejšie fórum k sérii hier The Sims na Slovensku a aj v Českej republike. Dokonca nebyť katastrofálnych výpadkov v minulosti a iných opatrení, ktoré si vyžiadali úplne novú databázu, by dnes fórum napočítalo až vyše 170 000 príspevkov, čím by sa označovalo aj za najrozsiahlejšie fórum k týmto hrám vo vyššie spomenutých krajinách. Akokoľvek, už teraz má fórum veľké predpoklady tento druhý naj-prívlastok čestne získať.

Možno tento okamih budem hovoriť trochu subjektívne, ale podľa mňa si GAMESIMS fórum od svojich začiatkoch môže stále tvrdiť, že v ňom prúdi odjakživa priateľská a pohodová atmosféra, ktorá v sebe zhlukuje stále zaujímavších a originálnejších ľudí, usmerňuje členov, rozvíja ich obzory a formuje názory. Popritom je to však naďalej fórum o hrách The Sims a zábave, kde sa ľudia chodia predovšetkým odviazať. Mnohí členovia si dnes bez tohto fóra nevedia predstaviť deň, čo je pre mňa veľmi neobyčajná vec, a preto sa dnes snažím fórum robiť čo najlepším.

Fórum je tak už nejaký ten rok v novej verzii phpBB3, má prehľadnú štruktúru a jednoduché desatoro pravidiel. Ľudia v ňom píšu pekné príbehy o Simoch, chvália sa vlastnými výtvormi, diskutujú o nových herných rozšíreniach, radia si a v neposlednej rade s obľubou píšu aj zo svojho života vo Voľnej diskusii. V týchto dňoch sa tiež vo fóre dokončuje populárne nové logo lietajúcich hlavičiek v dúhe s jeho najvýznamnejšími členmi. Posledný mesiac sa navyše udiali aj radikálne zmeny vo vedení pre čo najlepšie zefektívnenie riadenia fóra, pričom došlo k výmene starých moderátorov za troch nových, medzi ktorými je po prvýkrát aj Češka (viac o riadení fóra v kategórii Kontakt).

Dnes je fórum tradične úspešné práve vďaka pravidelným členom a možno teraz čaká i na vás, ktorí by sa takisto radi dotkli dúhy a uviazli v nej spolu s ostatnými…

Obrázky a dojmy fanúšikov k povolaniam

Už aj množstvá zanietencov z fóra začali zdieľať svoje vlastné dojmy a pridávať svoje vlastné obrázky z hry The Sims 3 Povolanie snov. Nakoľko hra vychádza oficiálne až 4. júna 2010, viaceré obchody na Slovensku (najmä internetové) datadisk začali legálne vydávať už od 1. júna. Prekvapivo oproti Cestovnej horúčke datadisk Povolanie snov neobsahuje 1000 bonusových SimBodov zdarma, ale na oplátku aspoň:

– 2 bonusové účesy
– 2 bonusové veci, ktoré sa dajú vynájsť
– 2 bonusové umelecké diela
– 2 bonusové prípady na vyšetrovanie

K datadisku Povolanie snov dnes vznikla v ľavom menu aj jeho osobitná informatívna časť s kategóriami.

Ďalšie fakty v bodoch

K novému titulu The Sims 3, ktorý vychádza už na jar roku 2009, máme k dispozícii už veľa materiálov. Nedávno sa na GS fóre otvorila aj nová časť špeciálne pre toto 3. pokračovanie, kde okrem iného nájdete aj rozsiahly preklad plný súvislých informácií z magazínov. Ďalšie zaujímavé informácie z magazínov a pre vás mnohých aj odpovede na často omieľané nezodpovedané otázky iste nájdete aj v týchto bodoch:

  • Ako sa Simovia presúvajú z jedného domu do druhého či do mesta a pod., nebude vás viac trápiť načítavacia tabuľka.
  • Objekty teraz budete môcť otáčať a umiestňovať o 45 stupňov.
  • Simovia berú do úvahy okolnosti, premyslia si, či je určitá vec vhodná pred urobením nejakej akcie, čo znamená, že napr. Simovia už viac neotvoria návšteve dvere v spodnom pradle, najprv sa prezlečú.
  • Hra by nemala mať konečné vysoké HW nároky, vaša grafika však nemôže byť na úplnom minime, ale zasa ani extrémne vysoká sa nevyžaduje>>
Všetky práva vyhradené. Akýkoľvek vlastný obsah na týchto stránkach – vynímajúc materiálov zverejnených na stránkach TheSims.com resp. inými stranami v oficiálnej spolupráci so spoločnosťou Electronic Arts – je v plnom vlastníctve stránok GAMESIMS.sk. Je zakázané ho kopírovať.